Редактор: e-mail: Кадър БНТМиските не трябва да се свързват с футболисти, изключение

...
Редактор: e-mail: Кадър БНТМиските не трябва да се свързват с футболисти, изключение
Коментари Харесай

Мис България Калина Митева: Роналдо е супер, но аз харесвам Мбапе като мъж

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Българска национална телевизия

Миските не би трябвало да се свързват с футболисти, изключение е Ромина, която има мъж за футболист - Дарко Тасевски, и много деца. Вече за останалите миски нямам такива наблюдения. Повечето си имат разнообразни другари, по отношение на футбола, както видяхме и Вероника сподели, че е амулет на ЦСКА, има някакви преплитания, само че не мисля, че миските би трябвало да се свързват непосредствено с футболистите. А по отношение на моделите, Неймар, той е много прочут с хилядите си приятелки и множеството са модели. Също по този начин на Кристиано Роналдо, жена му Джорджина, тя също е модел. Така че ще върна топката и ви кажа, че моделите в действителност са по-свързани с футболистите.

Това сподели " Мис България 2018 " Калина Митева в утринния блок на Българска национална телевизия.

Имала съм една среща с Христо Стоичков. Когато отивах на " Мис Свят ", трябваше да занеса сувенир, който да взе участие в търг за щедрост, и ориста по този начин ме срещна със Стоичков, за което съм извънредно признателна. Той беше няколко дни в София, успяхме да се организираме, да създадем тениската и надлежно да остави подпис на нея. В Китай, където беше " Мис Свят ", имаше музей на футбола, в който ни заведоха, и там даже имаше топка, подписана от Стоичков. Когато извадих тениската, те доста се зарадваха и надлежно тя беше продадена след време на търга, сподели още хубавицата. 

Мбапе е моят любим, когато стартира да изгрява, почнах да го проследявам и много му се веселя. Той е преди всичко е в класацията на красивите футболисти и аз съм съгласна с това. Харесвам стила му и по какъв начин се развива, и като мъж ми харесва, за тази нежна възраст сносно се представяше. Кристиано Роналдо не остава по-назад, Кристиано е супер, само че Мбапе е млад и пресен, време е да завземе хоризонта и светлините на прожекторите. С Роналдо малко се пренаситихме и Мбапе разнообразява, добави Калина Митева.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР